Changing Field Size in vicidial_list

All installation and configuration problems and questions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Changing Field Size in vicidial_list

Postby TroyD » Thu Apr 17, 2008 10:32 pm

What changes would have to be made to change the vendor_lead_code varchar field to size 36 instead of 20. I changed it, and imported leads, everything seems ok, however when i try to get the query string vendor_id from the agent webform popup it still remains only 20 char long. Where is it defined as far as what gets sent to the query string?

Hope this makes sense.

I have to do it this way due to the GUID used in SugarCRM to identify a contact.
TroyD
 
Posts: 96
Joined: Fri Nov 02, 2007 4:03 pm

Postby heinz » Fri Apr 18, 2008 12:21 am

Hi Troy,

I am not sure what exactly you mean but maybe it helps if you change the input fields in vicidial.php.
look into vicidial.php -> search for Vendor ID.
Around line 6444 you'll find something like this:

Code: Select all
Vendor ID: <input type=text size=15 name=vendor_lead_code maxlength=20 class="cust_form" value="">

change it to:
Code: Select all
Vendor ID: <input type=text size=36 name=vendor_lead_code maxlength=36 class="cust_form" value="">

Hope that will do it for you.
heinz
heinz
 
Posts: 106
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:30 am
Location: South Africa

Thanks, a bunch, I'll Give it a shot

Postby TroyD » Fri Apr 18, 2008 6:51 am

heinz wrote:Hi Troy,

I am not sure what exactly you mean but maybe it helps if you change the input fields in vicidial.php.
look into vicidial.php -> search for Vendor ID.
Around line 6444 you'll find something like this:

Code: Select all
Vendor ID: <input type=text size=15 name=vendor_lead_code maxlength=20 class="cust_form" value="">

change it to:
Code: Select all
Vendor ID: <input type=text size=36 name=vendor_lead_code maxlength=36 class="cust_form" value="">

Hope that will do it for you.
heinz



Thanks for the suggestion, I believe thats exactly what I was looking for.. I must have mussed it when I looked at vicidial.php last night.. Thanks again :)
TroyD
 
Posts: 96
Joined: Fri Nov 02, 2007 4:03 pm

Worked Like A Charm

Postby TroyD » Fri Apr 18, 2008 10:32 am

Worked very well, I can now popup a sugarCRM contact as soon as the call gets established. (With the help of a redirect page that grabs the value of the query string and inserts it into the URL for sugar to filter on.)

BTW, If anyone wants the code for this I would be happy to share it.
TroyD
 
Posts: 96
Joined: Fri Nov 02, 2007 4:03 pm

Postby mflorell » Fri Apr 18, 2008 8:06 pm

We love code contributions!

Please submit it to the issue tracker if you can:
http://www.eflo.net/VICIDIALmantis
mflorell
Site Admin
 
Posts: 18406
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 94 guests